MINI FEMENÍ

11 JORNADA

05-FEBRER-2005

 IMPRENTA BAHIA - BÀSQUET SANT LLORENÇ DERROTA

Derrota dins la pista del Imprenta Bahia, un equip que en la primera volta va guanyar olgadament a les llorençines, però que s'ha demostrat que fent una bona feina i no donant cap partit per perdut abans de jugar-lo es poden complicar les coses els rivals. Això pot servir d'exemple per tots els equips del club per futurs encontres. Se va millorant de cada dia i lo que es mes important les jugadores tenen mes ganes de voler aprendré i de superar-se de cada dia mes. Recordem que aquesta es la primera temporada de federades i que no estan notant el poc rodatge que tenen dins la categoria davant equips mes experimentats. El encontre de dissabte passat va estar igualat fins els darrers segons, però en aquesta vegada no va poder ésser, i així com sabem guanyar vàrem demostra que sabem perdre que es tant o mes important. Ànims i a seguir així, en ganes de voler fer feina i de millorar que sou el futur del club.

 

CADET FEMENÍ

15 JORNADA

06-FEBRER-2005

BÀSQUET SANT LLORENÇ 33 - B. MANACOR 57

Partit irregular de les Cadets, ja que en moments del encontre les llorençines tingueren poques idees en atac i un mal percentatge en el tir, cosa que les visitants aprofitaren per agafar una còmoda avantatge en el marcador. En el moment que el nostre equip se va atracar en el marcador, les errades en el contraatac i les precipitació va ésser determinant per l'avantatge final.

    

JÚNIOR FEMENÍ

14 JORNADA

04-FEBRER-2005

BINISSALEM 95 - BÀSQUET SANT LLORENÇ 41

Mal partit de es Júniors dins el segon classificat, un equip mes rodat dins la categoria i mes veterà, ja que son júniors de segon any. Si a tot això i afegint en la por que començaren les llorençinas el encontre, d'aquí ve la diferencia en el marcador final. Dissabte es jagué el primer partit de la segona fase dins la pista del Porto Cristo, tots tenim que anar animar.

 

SÈNIOR FEMENÍ

13 JORNADA

06-FEBRER-2005

BÀSQUET SANT LLORENÇ 60 - ARTÀ 88

Derbi de màxima rivalitat comarcal contra el líder Artà. Se li va plantar cara fins el descans 41 a 41, fent un joc ràpid, en transicions ofensives i descartant el joc físic, debut a la seva superioritat física, la errada en els tirs lliures i en bastants contraatacs no se va poder anar el descans amb una avantatge parcial. Una pajara en el tercer quart 6 a 21 parcial per les visitants va fer que el partit estigues decidit de part visitant. Dues tècniques el banquet visitant, va fer que tornes un poc d'emoció en el marcador, però se varen errar massa tirs de davall cistella.