HISTÒRIA DEL CLUB
 

La història del nostre club va començar cap a l’any 1993, després de que l’equip format per jugadores del col·legi Mestre Guillem Galmés (la majoria eren jugadores de la mateixa edat) es proclamaren campiones de Mallorca d’esport escolar, en la categoria Infantil Femení. Durant l’estiu de 1993 els diferents pares d’aquestes jugadores es varen reunir i decidiren crear el club.

 
 

Al mes de setembre d’aquest any es va fundar el Club Esportiu Mestre Guillem Galmés amb l’objectiu de promoure i fomentar la pràctica de l’esport de la cistella en diverses categories de formació. Aquesta iniciativa es va dur endavant per poder donar una alternativa d’esport a las nines del nostre municipi.

 
 

A la primera temporada 1993/1994 es varen federar 2 equips Cadets.

 
La temporada 1994/95 també es varen federar 2 equips Cadets, el Cadet A es va proclamar Campió de la seva categoria.
 

En la temporada 1998/1999 l’equip Mini es proclamà sub-campió de Mallorca, fent una gran temporada.

 

A la temporada 2001-2002 es va crear, per primera vegada dins el club, l’equip Sènior, amb jugadores que havien passant per les diferents categories del nostre club. En aquesta primera temporada es van marcar com a objectiu principal consolidar l’equip dins la categoria, així  els diferents equips de formació veiessin que una vegada acabada la seva formació podrien seguir jugant al bàsquet. Aquesta temporada aconseguiren el primer lloc al torneig “ Deportes Serra”.

 

La temporada 2002-2003 s’ha aconseguit consolidar l’equip de les Sèniors ja que han aconseguint la tercera classificació  al torneig “ Deportes Serra “ i tercera posició a la lliga regular, quedant-se a una passa de l’ascens. Les cadets se proclamaren campiones del grup B de lliga, després de realitzar un excel·lent campionat. El club va tenir dos equips infantils un de primer any i un altre de segon any.

 
La temporada 2003-2004 el club va disposar deis equipa infantil, cadet, junior i sènior. Les Sèniors es proclamaren campiones del trofeu Serra i de la lliga, desprès de fer una brillant temporada, per lo que se va aconseguir el ascens a la categoria de Autonòmica. Les juniors jugaren la lliga el grup A i jugatrern contra els millors equips de Mallorca aconseguint una bona classificació. Les Infantils i Cadets consolidaren els equips dins la seves respectives categories.
 
La temporada 2004-2005 varem tornar disposar d’un equip Mini femení en bones perspectives de futur, tambe es varen mantenir els equips Cadet, junior I Sènior que en la seva primera temporada dins la categoria d’autonòmica va mantenir la categoria realitzant una bona temporada.